Cor XV de març

XV de març

You can scroll the shelf using and keys

Lorena

28 desembre 2011


 

 

 

 

 

 

 

 

Soprano

Es pot dir que sóc la mare del cor, i que juntament amb Fran el vàrem concebir, és fins ara l’únic fill que tinc, i li tinc una estima immesurable. Com a mare, de vegades he de posar-me molt dura amb ell, però més vegades tendra i protectora. Encara que el vaig concebir amb Fran, és amb Ximo amb qui compartesc el meu cor, (el que batega). Els qui em coneixen bé, diuen que soc dolça, però que de vegades sóc un poc “pudenteta”. Com a dona del Mediterrani, sóc fredolina, a mi 25ºC em pareixen una temperatura fresqueta. Sóc molt queixona, però sempre acabe fent el que em demanen. La Música és la meua passió, no obstant a això em dedique, al món de la docència i la meua especialitat és MESTRA DE MÚSICA, com alguns components del cor, aquesta passió la intente reflectir a tots els xiquets i xiquetes als quals durant aquestos anys els he donat classe. També m’agrada molt llegir, encara que no tinc massa temps, un dels meus llibres preferits i que em va marcar és el PERFUM, i parlant d’olors, la meua és la vainilla, quasi sempre porte aquest perfum que em fa inconfudible. Tinc molt poca paciència, per això un poc de filosofia oriental no em vindria gens malament, però mentre em faig a la idea de practicar-la, vaig intentant portar a la pràctica una de les dites populars que més m’agrada, i és eixa que diu: QUÈ AMB PACIÈNCIA I UNA CANYA. TOT S’APANYA!!!


What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.