Cor XV de març

XV de març

You can scroll the shelf using and keys

Jordi

28 gener 2011

 

 

 

 

 

 

Baix   

Hola, sóc Jordi, un dels baixos del Cor XV de Març i la seua última incorporació. La meua afició pel cant ve de molt xicotet, segons em contaren els meus pares, perquè deien que vaig aprendre a entonar i taral·lejar abans de començar a parlar. Als cinc anys, feia recitals de cant dalt d’una figuera per a la meua família i veïnat. Des d’aleshores no he parat mai de cantar.

    Pel temps vaig estudiar música, tot especialitzant-me en la tuba. He estat alguns anys de professor de solfeig, tuba i metall greu, però per circumstàncies, m’he hagut de guanyar la vida de cuiner, que és una altra de les meues passions, encara que actualment sóc massatgista. Escrivint açò, m’he adonat que el que m’agrada és transmetre, transmetre els meus sentiments, tant siga mitjançant una barreja de sabors, com pel tacte a través de les mans, com per l’oïda amb el cant.

    Sóc un enamorat de la vida i de les persones perquè sempre veig la part positiva de tot el que m’envolta. Per això, done gràcies al destí per fer que em creuara amb aquesta gent meravellosa que són els membres del Cor XV de Març. Amb ells i l’amor que sent per la meua família, puc exterioritzar i materialitzar tot aquest cúmul de sentiments que em fan gaudir al màxim de tota la satisfacció i plenitud emocional que mai podria haver imaginat.

 

Hola, soy Jordi, uno de los bajos del QuinzedeMarç, y su última incorporación. Mi afición por el canto viene desde mi más tierna infancia, según me contaron mis padres, porque siempre han dicho que aprendí a entonar y tararear canciones, antes de comenzar a hablar. A los cinco años, ya hacía recitales encaramado a una higuera para mi familia y mis vecinos, desde aquellos dias que no he parado de cantar.

Al transcurrir los años canalizé esta afición por la música estudiando, especianlizándome en el instrumento de la tuba. Estuve algunos años impartiendo clases de solfeo, tuba y metal grave, pero por circunstancias de la vida, tuve que abandonar este oficio, y ganarme la vida de cocinero, que es otras de mis pasiones, ahora mismo, ninguna de las dos profesiones son las que desempeño, ya que actualmente me gano el pan de cada día como masajista. Plasmando algunas pinzeladas de mi vida, me he dado cuenta, que lo que me gusta realmente, es transmitir mis sentimientos, mediante una mezcla de sabores, el tacto de las manos o por el oido con el canto.

Soy un enamorado de la vida y de las personas, porque siempre veo la parte positiva de aquell que me envuelve. Por eso, doy gracias al destino por hacer que mi vida se cruzara con esta gente maravillosa que son los integrantes del Cor QuinzedeMarç. Con ellos y con el amor que tengo a mi familia, puedo exteriorizar toda la satisfación y plenitud emocional, una plenitud, que nunca hubiero podido imaginar. 

 

 

 

 

 

 

 

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.