Cor XV de març

XV de març

You can scroll the shelf using and keys

Components

28 gener 2012

Els seus components són membres actius en les diferents associacions musicals i culturals de la Valldigna. De fet la majoria formen part d’agrupacions com ara: el cor Marinyén de Tavernes de la Valldigna i del cor de Simat, Orquestra de la Valldigna, Banda de Tavernes i Benifairó, Agrupació de balls populars de Tavernes de la Valldigna, l’Ajunt de la Bota…etc.

Soprans

Lorena Brotons

Carolina Teodoro

Rosa Albero

Contralts

Amor Meló

Amparo Vercher

Tenors

Antoni Camarena

Baixos

Fran Lledó

Jordi Moreno

 

Sus componentes son miembros activos en diferentes asociaciones musicales y culturales de la Valldigna. De hecho forman parte de agrupaciones como el Coro Marinyen de Tavernes de la Valldigna, Coro Santa Maria de la Valldigna de Simat de la Valldigna, Orquesta de la Valldigna, Banda de Tavernes y Benifairó, L’Ajunt de la Bóta, etc.

Sopranos

Lorena Brotons

Carolina Teodoro 

Rosa Albero

Contraltos

Amor Meló

Amparo Vercher

Tenores

Antoni Camarena

Bajos

Fran Lledó

Jordi Moreno

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.